Wyden, Merkley_ Cascades East for at modtage yderligere lægeopholdspladser for at udvide sundhedspersonalet i det sydlige Oregon

den, Merkley: Cascades East for at modtage yderligere lægeresidency-pladser for at udvide sundhedspersonalet i det sydlige Oregon

Washington, D.C. – De amerikanske senatorer Ron Wyden og Jeff Merkley meddelte i denne uge, at Cascades East Household Medication Residency Program, et partnerskab mellem Oregon Well being & Science College og Sky Lakes Medical Middle i Klamath Falls, vil modtage yderligere træningspladser for læger i juli, en afgørende skridt i udvidelsen af ​​det sydlige Oregons sundhedspersonale.

“At træne flere medicinske beboere lige her i Klamath Falls er et lovende tegn på fremskridt i retning af at forbedre adgangen til primær pleje og mentale sundhedstjenester i regionen, hvor udbydere er blevet strakt til et bristepunkt,” sagde Wyden, der som formand for Senatet Finansudvalget leder topartisk lovgivning for at imødegå den landsdækkende mentale sundhedskrise. “Jeg har hørt højt og tydeligt fra sundhedsudbydere ved møder i Klamath Falls om, hvordan den alvorlige mangel på stabil sundhedspersonale – især udbydere af psychological sundhed – skader livskvaliteten i denne del af det landlige Oregon. Jeg er helt med på at kæmpe for udvidet sundhedspleje i landlige samfund over hele staten, så postnummeret ikke længere underminerer nogen Oregonianers adgang til kvalitetspleje.”

“Det er vigtigt for Oregonianere i alle hjørner af staten at have adgang til de ressourcer, de har brug for for at være sikre og sunde, og derfor er det afgørende, at vi øger antallet af udbydere af primær pleje og psychological sundhedspleje i landdistrikterne,” sagde Merkley. “Denne finansiering til at udvide antallet af lægebeboere i Klamath Falls vil bidrage til at forbedre livskvaliteten for mange sydlige Oregonianere, mens den også træner den næste technology af sundhedsplejersker på landet. Jeg vil blive ved med at kæmpe for at sikre, at alle Oregonianere har adgang til den sundhedspleje, de har brug for for at trives.”

I denne uge har Facilities for Medicare & Medicaid Companies (CMS) avanceret sundhedslighed og adgang til pleje ved at tildele de første 200 af 1.000 Medicare-finansierede lægeopholdspladser for at forbedre sundhedspersonalets arbejdsstyrke og finansiere yderligere stillinger på hospitaler, der betjener undertjente samfund, effektivt juli, 2023. Omkring tre fjerdedele af de nye stillinger vil være til primærpleje og psykiske specialer.

Cascades East er spaltet for at få det, der svarer til næsten tre positioner.

“Cascades East Household Medication Residency Program, et partnerskab mellem Sky Lakes Medical Middle og Oregon Well being & Science College, er glade for at have fået tildelt nye lægeresidency-pladser,” sagde David Cauble, CEO for Sky Lakes Medical Middle. “Disse nye opholdspladser vil give Cascades East mulighed for at tilføje tre beboere til sit robuste træningsprogram på landet på Sky Lakes Medical Middle. Uddannelsen på Cascades East er en væsentlig del af at skabe en arbejdsstyrke af familielæger, der er dygtige til at møde deres patienter, hvor de er, tilpasse sig behovene i landdistrikterne for at yde fremragende pleje i områder med knappe ressourcer. Cascades East er stolte af at have næsten 80% af deres kandidater, der praktiserer i landdistrikter. Tilføjelse af opholdspladser til dette program er et vigtigt skridt i retning af at sikre den næste technology af primære læger, som vil forbedre sundheden i Oregons landlige samfund og videre.”

###