Tampa strammer opholdspolitik

MPA — Hvem skal bo i Tampa, hvis de arbejder for byen?

Det har været et hot-button spørgsmål på det seneste. I december blev Neighborhood Enhancement-direktør Keith O’Connors bolig i Pinellas County sat i tvivl, efter at hans kone, politichef Mary O’Connor, trådte tilbage. Uger tidligere viste chefen et badge og unhealthy en stedfortræder om at “naked lade os gå”, efter at en betjent stoppede parret, mens de kørte en golfvogn på en offentlig gade.

Torsdag adresserede borgmester Jane Castors stabschef John Bennett problemet og sagde, at byen holder tættere øje med, om højtstående personale lease faktisk bor i byen, et krav i Tampas styrende dokument, Metropolis Constitution.

Bennett sagde, at han arbejder sammen med personalet i byens menneskelige ressourcer for at sikre, at de 26 embedsmænd, inklusive borgmesteren, politichefen, brandchefen, administratorer og afdelingsledere, overholder loven.

Rådsmedlem Orlando Gudes sagde, at han havde hørt “gennem vinstokken” af utilfredse afdelingsledere, der var oprørt over, at reglerne blev anvendt selektivt.

“For mig er det et drawback, der skal løses,” sagde Gudes.

Bennett sagde, at byen også studerer, hvordan man eventuelt kan ombygge sit organisationsdiagram, så nogle afdelinger eller afdelinger med et stort antal ansatte – som håndhævelse af kode – bliver behandlet ens.

“Det er et igangværende arbejde,” sagde han.

Rådsmedlem Invoice Carlson spurgte Bennett, hvordan byen kan verificere nøjagtigheden af, hvad de højtstående medarbejdere siger om, hvor de bor. Carlson hentydede til tidligere tilfælde, hvor embedsmænd, der skulle bo i byen, faktisk boede i amtet.

Krydstjekker byen adresser, der er givet af de ansatte med standing som fritagelse for hjemmet, spurgte Carlson?

Nej, svarede Bennett. Byen stoler på, at dets højtstående personale justerer deres fritagelse for gårdene på egen hånd.

Nogle mennesker mener ikke, at toppersonale skal bo i byen, sagde Carlson, males chartret kræver det, så byen bør følge sine egne regler.

“De fleste mennesker tror, ​​at hvis vi har det, skal vi håndhæve det,” sagde Carlson.

I øjeblikket har seks embedsmænd dispensationer, der tillader dem at bo uden for Tampa.

Rådsmedlem Joseph Citro sagde, at han havde genovervejet sin tidligere støtte til opholdskrav og sagde, at en individual, der boede lige uden for byens grænser, muligvis stadig er i stand til at reagere på en nødsituation hurtigere finish en embedsmand, der bor i et fjernt hjørne af byen.

Rådet stemte også 4-3 for at få byadvokatens kontor til at udarbejde en bekendtgørelse, der kræver, at en privat ansat advokat, som ikke arbejder for byen, repræsenterer Residents Assessment Board, et rådgivende polititilsynsudvalg.

Bestyrelsen har været i fokus for strid mellem nogle rådsmedlemmer og Castor, som nedlagde veto mod et forslag, der ville have givet vælgerne mulighed for at afgøre spørgsmålet. Rådets medlemmer formåede ikke at omstøde dette veto. Torsdag gik rådsmedlem Luis Viera sammen med Lynn Hurtak, Carlson og Gudes for at fremme det som en forordning.

Maintain dig på forkant med, hvad der sker i Tampa. Abonner på vores free of charge Tampa Instances-nyhedsbrev Du får en opsummering af de største Tampa-fællesskabsnyheder to gange om ugen. Indlæser… Du er alle tilmeldt! Vil du have flere af vores free of charge, ugentlige nyhedsbreve i din indbakke? Lad os komme igang. Udforsk alle dine muligheder

Rådets medlemmer Charlie Miranda, Guido Maniscalco og Joseph Citro stemte nej.

Forordningen er et forsøg på at kodificere det fejlslagne charterforslag. Foranstaltningen vender tilbage 16. marts.