Seks måder at gøre din lægekarriere umagen værd

er indlæg oprindeligt optrådt på

Vi blev begge født i Iran af anerkendte lægefædre og var venner og klassekammerater i folkeskolen, indtil den persiske revolution ramte i 1979. Vi flygtede begge fra Iran med vores familier, emigrerede til Los Angeles og har været venner lige siden. Vores erfaringer tidligt i livet gav os de livslektioner, der var nødvendige for at finde succes, og vi håber, at vi ved at dele vores lektier kan få indflydelse på den næste technology. Nedenfor er nogle ideas, vi ønskede at dele med den fremtidige technology af medicinske fagfolk og nogle yderligere bedste praksis for dem, der ønsker at have en frugtbar karriere inden for det medicinske område.

1. At elske dit job har altid været en forudsætning for en succesfuld karriere. Denne egenskab er canine blevet stadig vigtigere for en vellykket langsigtet fremtid. Læger er ikke længere garanteret et behageligt liv, da mange af dem er ansat af retailer organisationer/hospitaler, og lønnede læger vil ikke tjene så mange penge som tidligere generationer. Kærligheden til jobbet vil øge ens modstandskraft til at arbejde med den kommende læges op- og nedture.

2. Sørg for, at du følger den gyldne regel, da den er nøglen til at sikre succes med din praksis og vil give dig mulighed for at få indflydelse på de patienter, du behandler.

3. Husk de tre A’er: tilgængelighed, tilnærmelse og evne. Vi taler altid med medicinstuderende om nøglerne til en succesfuld karriere og de tre A’er, der kræves for at nå deres mål. Ingen har alle tre på 100 %, males disse egenskaber er vigtige for enhver succesfuld karriere.

4. Værdsæt kraften i relationer. Det er vigtigt at huske, at vi er sociale skabninger, og vores forhold til de forskellige individer, vi møder, er afgørende for livets opfyldelse. Relationer til personale og patienter bør bygges på tillid. Konkret er patient-læge-relationen bygget på enorm tillid og kan føre til en vidunderlig relation. Dette kan ikke tages for givet af nogen af ​​parterne. Ydermere er den taknemmelighed, en affected person har for sin læge, essensen af ​​en læges tilfredshed, ved at vide, at de var i stand til at hjælpe et andet menneske i en tid med øget behov.

5. En succesfuld karriere er et maraton og ikke en dash. Tag dig tid til at lære at blive den bedste inden for dit karriereområde. Maintain dig ajour med den nyeste teknologi, der kan hjælpe dig med at udføre dit arbejde bedre og værdsætte livslang læring og træning.

6. Steadiness er også nøglen. Få tid til familien. Vi nyder at spise middag med vores familie; vi gør det til et punkt at komme hjem i tide til middag så meget som muligt, selv med vores travle tidsplaner. Giv dig tid til at følge dine passioner uden for arbejdet. For eksempel elsker vi begge eksotiske biler, så vi forsøger at lære mere om dem uden for arbejdet. Ved at lære mere om vores passioner er vi blevet mere afbalancerede og kan være mere nærværende, når vi arbejder.

Sharyar Baradaran, DDS, er tandlæge. Arya Shamie, MD, er en ortopædkirurg.

Dette indlæg blev vist på KevinMD.

Aktiver venligst JavaScript for at se kommentarerne drevet af Disqus.