Richmond gaskunde bekymret over anslået faktureringspraksis

CHMOND, Va. (WWBT) – David Mitchell er ved at blive alt for fortrolig med, hvordan man aflæser sin gasmåler uden for sit hjem. Han bor i Henrico County, males får sin fuel fra Richmonds Division of Public Utilities.

»Så jeg gik derud og kiggede den dag, jeg fik erklæringen. Jeg tror, ​​det var på 38, og de anslog, at det var 119,” sagde Mitchell.

Mitchells prøvelse startede i slutningen af ​​2021, da han bemærkede, at gasregningen for hans nye hus var højere finish forventet.

Han kontaktede DPU flere gange og fik forskellige grunde til, hvorfor hans regning blev ved med at stige. Males så fandt han ud af, at flere af de høje regninger var baseret på et skøn, ikke det faktiske forbrug.

“Jeg vidste, at de var høje, så jeg betalte dem naked ikke, og så på dette tidspunkt var min udestående saldo et sted omkring $725, og de kom ud og læste min måler, og den faldt fra omkring $725 til $94 i seks måneder plus af gasforbrug,” sagde Mitchell.

Mitchell siger, at han endelig fik løst tingene sidste sommer, så det samme downside skulle ske igen i sidste måned. En anden anslået regning, siger Mitchell, til en værdi af $857. Efter at have kæmpet med DPU igen, siger han, at regningen faldt til omkring $200.

Han er bekymret for, at andre gaskunder ikke er opmærksomme og udskyder mere, finish de burde.

“Hvis folks ikke ved, at dette E betyder anslået, og de betaler denne regning, kan de betale alt for meget, eller hvad jeg også har lært er, at de kunne betale alt for lidt. Og en dag vil de faktisk aflæse måleren, og de vil få en massiv regning, fordi den er blevet anslået for lav,” sagde Mitchell.

DPU afviste en anmodning om et interview, males frigav canine følgende erklæring:

Kunderegninger genereres through info hentet fra målere. DPU anvender målere, der aflæses elektronisk, når en computerudstyret lastbil kører forbi en bolig eller virksomhed og opfanger signaler. Hvis signalet fra den elektroniske læseenhed er blokeret eller ikke reagerer, kan forbrugsregningen estimeres baseret på tidligere brug. Anslåede aflæsninger vil blive afspejlet på forbrugsregningen med et “E” og kan også forekomme, når målerboksen er dækket af genstande såsom barkflis, blomsterbede, skraldespande, køretøjer, eller adgang nægtes af en låst låge, et stort dyr eller et indvendigt sted. . Når en faktisk aflæsning er opnået, kan kunderne bemærke et udsving i deres regning med enten en kredit eller en forfalden saldo. DPU bestræber sig på at begrænse estimering af regninger så meget som muligt.

DPU arbejder gennem estimerede faktureringsefterslæb skabt af pandemien. Selvom det er hæmmet af højere ledige stillinger finish normalt (som med de fleste organisationer), arbejder DPU flittigt på at løse kundeproblemer rettidigt og problemfrit. DPU forpligter sig til at kommunikere med kunder, når der opstår en større afvigelse, med muligheder for at betale denne saldo i rater.

DPU deler også deres indsats for at udforske nye teknologier, der vil skabe større effektivitet i processer og forbedre den overordnede kundeoplevelse. DPU opfordrer enhver kunde med bekymringer om deres regning til at kontakte os på 804-646-4646 eller through e-mail på dpucustserv@rva.gov for at få en kontogennemgang. Ugens travleste dage er mandage og tirsdage.

“At arbejde gennem efterslæb, reducere estimerede regninger og stabilisere kundeserviceniveauer er en høj prioritet for DPU,” sagde DPU-direktør April Bingham i erklæringen.

Hun bemærker også, at DPU ansætter og inviterer interesserede i at hjælpe med at tjene samfundet til at besøge RVA.gov for at få jobmuligheder.

Copyright 2023 WWBT. Alle rettigheder forbeholdes.