Let vejen til psychological sundhedspleje efter militære seksuelle traumer

på trods af ti års undersøgelse af spørgsmålet, er seksuelle overgreb og chikane i militæret stadig et gennemgående downside. Nylige skøn viser, at 6 % af kvinderne i militæret blev seksuelt overgrebet i det sidste år. Yderligere 24 % oplevede seksuel chikane.

Selvom bestræbelserne på at udrydde dette downside fortsætter, er der også dette: Virkningerne af traumet fra disse overgreb kan være varige, helt sikkert ud over perioden med aktiv tjeneste. Så det er ikke kun militærtjenesten, males også veterantjenester, der skal forbinde disse kvinder med passende omsorg for psychological sundhed.

På den entrance har der ikke været nok fremskridt.

Kvinders vanskeligheder med at få behandling for seksuelle traumer er naturligvis ikke unikke for militæret. Males som så mange andre ting er tjeneste i militæret en komplicerende faktor.

I undersøgelser, fokusgrupper og interviews har kvindelige servicemedlemmer forklaret, hvordan de bliver fyldt med selvtvivl og skam efter en seksuelt traumatisk oplevelse. De følte, at de burde have været i stand til at forhindre eller stoppe det. De bekymrede sig om, hvad deres jævnaldrende eller befalingsmænd ville tænke. Eller de betragtede traumet som ikke “alvorligt” nok til at berettige at få pleje – måske især hvis de sammenligner deres oplevelse med kampoplevelsen.

»Det var ikke voldsomt for mig. Jeg frøs,” fortalte en veteran til forskere ved College of New Mexico. “Så det er en anden grund til, at jeg føler mig skyldig, fordi det er som om, jeg ikke kæmpede. Jeg frøs naked og fandt ud af det, så jeg har lyst, jøss, det var min skyld. … På en eller anden måde er jeg ansvarlig for dette.”

Kvinder skal ikke føle, at der er en traumetærskel for at søge psychological sundhedspleje. Det budskab skal leveres klart og gentagne gange gennem en militær karriere – fra før-udsendelse til post-udsendelse til overgang fra militæret. Som en kvindelig veteran sagde i en anden undersøgelse om militære seksuelle traumer underneath udsendelse: “Du kan ikke naked sige det én gang og sige: ‘OK, denne mulighed er derude, hvis du har brug for hjælp.’ People vil ikke gribe fats i det. Det skal naked blive ved med at blive boret ind, og på et tidspunkt vil du have hjælp.”

Kvinder, der er blevet overfaldet eller chikaneret, rapporterer også i stort antal, at de ikke stoler på militære eller veteransundhedssystemer eller deres udbydere. Tilføjelse af flere kvindelige psykiatere, psykologer og andre rådgivere kunne hjælpe. Forskning har fundet ud af, at ofre for seksuelle traumer, der unhealthy om og ikke kunne få kvindelige læger, var mere tilbøjelige til at fravælge Division of Veterans Affairs sundhedspleje.

Derudover kan selve miljøet i militære og veteraner i sundhedsvæsenet være uimødekommende, hvis ikke direkte udløsende. Som en kvinde delte i en undersøgelse af opfattelsen af ​​VA-sundhedspleje: “Der er naked så mange mænd her. Der er mange, mange mænd og mænd, der har særligt slidt uniformer. Og det var en af ​​mine retailer triggere, var at være omkring people i uniform.”

VA-faciliteter kunne udrulle flere kvinder-kun rum og klinikker, eller i det mindste etablere tilstrækkelig afstand mellem patienter i venteværelser. Derudover kunne VA-personale, herunder receptionister, trænes i stigmatiseringsreducerende kommunikationsevner.

Problemer med at få en aftale, få fri fra arbejde, sikre børnepasning og omkostningerne – alle disse faktorer forhindrede kvinder i også at søge psychological sundhedsbehandling. Og selvfølgelig kræver commonplace psychological sundhedspleje flere besøg, så disse forhindringer dukker op igen og igen.

For mødre i militæret fungerer programmer som børns venteværelse som lovende modeller, der kan gøre det lettere for dem at komme til lægeaftaler, især givet beviser på, at kvinder med børn er mindre tilbøjelige til at forblive i psykoterapi finish dem uden børn. Sundhedssystemer kunne også tilbyde weekend- eller aftenaftaler.

Pentagon præciserede for nylig, at dets rekonvalescentorlovspolitik bør udvides til at omfatte ofre for seksuelle overgreb, hvilket giver dem tid til at komme sig. Det gjorde det også klart, at servicemedlemmer skulle have fri fra regular tjeneste til læge- eller rådgivningsaftaler. Males denne politik ser ikke ud til at give mulighed for orlov til at få behandling for andre traumatiske oplevelser, såsom seksuel chikane.

Pentagon og VA er også nødt til at presse på med indsatsen for at sikre, at ofrene modtager psychological sundhedspleje af høj kvalitet i et sikkert og støttende miljø – og behøver ikke at springe over forhindringer for at få det.

Julia Rollison er seniorforsker i politik hos nonprofit, ikke-partisan Rand Corp. Hendes forskning fokuserer på folkesundhedsspørgsmål, adgang til sundhedspleje og kvalitet med vægt på reproduktiv sundhed og sundhedspersonale.

Har du en mening?

Denne artikel er en Op-Ed og som sådan er de udtrykte meninger forfatterens. Hvis du gerne vil svare eller har en egen redaktion, som du gerne vil indsende, bedes du sende os en e-mail.

Vil du have flere perspektiver som dette sendt direkte til dig? Abonner på vores nyhedsbrev om kommentarer og meninger en gang om ugen.