CityMD udsteder refusion efter at have faktureret nogle patienter for COVID-tests

tyMD til at udstede refusioner efter at have faktureret nogle patienter for COVID-tests

7 On Your Aspect’s Nina Pineda presser på for en stor penge-løsning, efter at CityMD blindede tusindvis af patienter med 2-årige regninger for COVID-test, der burde have været free of charge.

NEW YORK (WABC) – Der er forargelse ved COVID-testning, efter at det største akutte plejecenter i New York og New Jersey blindede tusindvis af patienter – de fik to år gamle regninger for check, der skulle have været free of charge.

“Jeg var naked chokeret, jeg troede ikke engang på det,” sagde Morgan Contreras.

Contreras taler om $216-regningen fra CityMD for et par COVID-tests udført for to år siden.

Sidste sommer forblindede regningen Lengthy Island gymnasielæreren. En negativ check var påkrævet af hendes distrikt, før hun kunne undervise personligt. Hun sagde, at da de tog næsepodninger, fortalte CityMD-sygeplejersker hende, at testene ville være free of charge.

“Jeg ønsker ikke at betale 216 $ for noget, der burde have været free of charge.” Contreras tilføjet.

Tilbage i maj 2020, da linjer til check strakte sig for blokke uden for CityMD’er, det var netop da daværende guvernør Cuomo lovede, at der ikke ville være nogen omkostninger til testen.

Siden sommeren er Contreras blevet bombarderet af CityMD-regninger – og den nyeste trussel er, at hun får sms’er om, at hun bliver sendt til indsamling.

Contreras var ikke alene – snesevis af mennesker klagede på sociale medier for regninger så høje som $300. Higher Enterprise Bureau blev oversvømmet med klager.

Da de ringede til CityMD for at bestride, sagde de, at de blev sat i bero.

7 On Your Aspect fandt problemet i CityMD-regningerne – de opkrævede aldrig for COVID-tests, males de tog betaling for kontorbesøg.

“Det var så hurtigt – jeg gik ind. Jeg var ind og ud så hurtigt,” sagde Contreras.

“Dette er helt klart et kontant greb,” tilføjede David B.

7 On Your Aspect tog denne patientstrid til det største akutcenter i området.

CityMD ville ikke sige hvor meget, males Contreras’ repræsentant fortalte hende, at tusindvis af patienter fik refusion.

I en erklæring undskyldte CityMD for den forvirring og ulejlighed, som det forårsagede patienter, og meddelte så senere, at det ville fjerne alle saldi for COVID-relaterede besøg hos CityMD’erne fra begyndelsen af ​​pandemien – det er marts 2020 til november 2022. Hvis du allerede har betalt dem, sagde virksomheden, at det ville udstede refusioner.

LÆS OGSÅ | NYC konfronterer problemet med røgbutikker uden licens

———-

DEL DIN HISTORIE

Har du et downside med en virksomhed, som du ikke har kunnet løse? Hvis ja, vil 7 On Your Aspect gerne hjælpe dig!

Udfyld formularen nedenfor eller e-mail dine spørgsmål, problemer eller historieideer ved at udfylde formularen nedenfor eller ved at sende en e-mail til 7OnYourSideNina@abc.com.

Alle e-mails SKAL INDEHOLDE DIT NAVN OG MOBILNUMMER. Uden et telefonnummer vil 7 On Your Aspect ikke være i stand til at svare.

———-

* Få øjenvidnenyheder leveret

* Flere nyheder fra New York Metropolis

* Ship os et nyhedstip

* Obtain abc7NY-appen til alarmer om seneste nyheder

* Følg os på YouTube

Ship et tip eller en historieidé til Eyewitness Information

Har du et tip til de seneste nyheder eller en idé til en historie, vi bør dække? Ship det til Eyewitness Information ved hjælp af formularen nedenfor. Hvis du vedhæfter en video eller et billede, gælder brugsbetingelserne.