‘Bodily 100’_ Miracle har ‘Trauma’ og tænker på denne søgen i bruseren

hysical 100′: Miracle har ‘Trauma’ og tænker på denne Quest within the Bathe

Seere af Bodily 100 ser konkurrenterne gå meget igennem i håb om at vinde Netflix-showet. Deltagerne bekræfter, at de stadig tænker på quests og nogle af deres fortrydelser som agent H. Her er, hvad Miracle har at sige om hans traumer og quest 4.

[SPOILER ALERT: Denne artikel indeholder spoilere for Physical 100 episoder 7-8.]

Soel Ki-kwan, Miracle Nelson og Park Jin-yong om ‘Bodily 100’ | Netflix

Miracle konkurrerede i ‘Bodily 100’ Quest 4

Quest 4 fik hvert maintain til at vælge en delegeret til at spille i et af de fem kampe. Alle spillene er inspireret af græsk mytologisk check for udholdenhed.

Miracle blev udvalgt til at konkurrere i den anden opgave The Fireplace of Prometheus. Deltagerne løber gennem en gentagen forhindringsbane for at få fats i en fakkel. Hver runde eliminerer én individual. Forhindringen har en stolpe, som løberne kan klatre over, og regnvand over sandjorden.

Miracle, baseballspilleren Dustin Nippert, landsholdets bodybuilder Seol Ki-kwan og landsholdets luger Park Jin-yong kørte i denne mission. Til sidst vandt Park og gik videre til finalen.

Miracle siger, at ‘Bodily 100’ Quest 4 gav ham traumer

Cho Jung-myung, Son Hee-dong, Yun Sung-bin, Miracle og Jo Jin-hyeong reagerede på afsnit 7 og 8 for en YouTube-video. Miracle talte om fakkelløbet.

“Mit hjerte løb konstant,” fortalte Miracle sine meddeltagere. “Du kan ikke se personen ved siden af ​​dig, når du gør dette. Du skal naked fokusere på dig selv.”

Jo kommenterede Miracle flipping beneath hele løbet. “Hvorfor snurrede du?” spurgte han. »Det må være, fordi du er danser. Du dansede uden selv at være klar over det.”

“Jeg tror, ​​han gjorde det for kameraet,” sagde Yun. De medvirkende så derefter den sidste runde mellem Miracle og Park. Danseren hævdede, at han ikke vidste, at han snurrede rundt for at krydse strålen igen. Jo troede, han blev svimmel, og det skød hans tempo af.

“Jeg skulle have hoppet og lande anderledes,” sagde Miracle. “Males jeg blev ved med at gentage det.” Han sagde, at denne søgen er blevet hos ham.

“Jeg kan ikke lade være med at tænke på den sidste kamp, ​​hver gang jeg går i dangerous,” sagde han til de medvirkende. “Jeg kan godt lide at græde. Trauma.”

“Nogle mennesker er stadig traumatiserede af det,” sagde Yun. “Mange af os er,” indvilligede Cho.

Nogle ‘Bodily 100’-deltagere har brug for tid til at hele efter optagelserne

Fejlene i showet hjemsøger nogle konkurrenter. Mens andre havde skader, der varede længe efter, de havde filmet.

Den tidligere UDT-instruktør Kim Kyeong-baek holdt ud for at slå en olympisk gymnast i præmissionen. Han vandt, males afslørede på Instagram, at hans arm var lammet i to måneder. Kim nåede ikke forbi en-mod-en-kampen med Nippert efter at have fået denne fordel.

Quest 4-episoden viste også Cha Hyun-seung, der kæmpede. Han kørte det andet løb, hvor konkurrenterne mærkede hinanden. Danseren havde et plaster over sit ribben, og han afslørede, at han brækkede det. Det er uklart, hvornår han kom til skade, males han var den første individual, der droppede ud af løbet. Hans ribben udvidede sig, mens han trak vejret, gav ham smerte.

Så konkurrencen krævede meget på rollebesætningen mentalt og fysisk. For nogle blev det ved efter optagelserne.