Aureole lukker for at give plads til ‘High Chef’-stjernernes ophold i Mandalay Bay

andre Michael og Bryan Voltaggio debuterer Retro by Voltaggio til foråret i Mandalay Bay, hvor kokken Charlie Palmers Aureole lukker i de kommende måneder.

Restauratører og “High Chef”-stjerner Michael Voltaggio, venstre, og hans bror Bryan Voltaggio åbner Retro by Voltaggio i foråret 2023 i Mandalay Bay på Las Vegas Strip. Det etårige kulinariske ophold vil være i det rum, der nu er optaget af Aureole, restauranten fra den legendariske kok Charlie Palmer, der lukker. (Rachel Aston/Las Vegas Evaluate-Journal) @rookie__rae

Vintårnet ved Aureole i Mandalay Bay på Las Vegas Strip. Kokken Charlie Palmers restaurant lukker i begyndelsen af ​​2023 for at gøre plads til foråret 2023-debuten af ​​Retro by Voltaggio, et etårigt kulinarisk ophold fra restauratører og “High Chef”-stjernerne Michael Voltaggio og hans bror Bryan Voltaggio. (MGM Resorts)

Spisestuen på Aureole i Mandalay Bay på Las Vegas Strip. Kokken Charlie Palmers restaurant lukker i begyndelsen af ​​2023 for at gøre plads til foråret 2023-debuten af ​​Retro by Voltaggio, et etårigt kulinarisk ophold fra restauratører og “High Chef”-stjernerne Michael Voltaggio og hans bror Bryan Voltaggio. (MGM Resorts)

Brødrene Michael og Bryan Voltaggio, “High Chef”-stjerner og restauratører, og Charlie Palmer, en af ​​USA’s mest berømte kokke og leder af en gæstfrihedsgruppe, der strækker sig fra New York Metropolis til Las Vegas til det californiske vinland, holder tingene inde. familien, mens de passerer faklen (og token).

The Voltaggii, som tilbragte mange år med Charlie Palmer Collective, debuterer Retro by Voltaggio, et etårigt kulinarisk ophold, i foråret i Mandalay Bay. Restauranten kommer til at indtage det, der nu er Palmer’s Aureole, som lukker i de kommende måneder efter mere finish 20 år på ejendommen.

Aureole er Vegas-inkarnationen af ​​New York Metropolis-restauranten, som Palmer oprindeligt åbnede i et rækkehus på East 61st Road på Manhattan i 1988. Aureole blev straks hyldet for sine regionale amerikanske ingredienser, og en kulinarisk stjerne blev født.

“Når jeg flytter opmærksomheden til spændende nye ventures, bringer det mig glæde at vide, at vores elskede rum vil blomstre underneath Michael og Bryans ledelse,” sagde Palmer. “Jeg ønsker dem det bedste og ser frem til at se, hvad deres talentfulde hjerner bringer til Las Vegas-restaurantscenen.”

Tak til en mentor

Brødrene takkede Palmer for hans bidrag til deres håndværk og vækst.

“Kokken Palmer har været en utrolig mentor for os begge. Fra at yde vejledning og støtte gennem hele vores karriere til at lave mad med ham i køkkenet hos Aureole, lærte vi grundlæggende viden og færdigheder, der gav næring til passionen og drivet til at levere kulinarisk ekspertise i alt, hvad vi gør.

“Vores løfte er at opretholde det niveau af førsteklasses gæstfrihed, som kokken Palmer og hans legendariske manufacturers er kendt for.”

Tilbage til 80’erne og 90’erne

Også afsløret: inspirationen til Retro af Voltaggio og et par menupunkter.

“80’erne og 90’erne oplevede uforglemmelige øjeblikke inden for musik, mode, movie, tv-shows, mad og utallige tendencies, der fejede over nationen,” sagde Michael Voltaggio. “Med Retro vil vi fejre den nostalgi i hvert ingredient af oplevelsen, mens vi sætter vores spin på elskede retter fra æraen.”

Eksempel på menupunkter inkluderer nye versioner af klassikere som Cæsarsalat, en rejecocktail, grydesteg og hummer Thermidor. Retro vil også byde på en cocktailliste med tema, underholdning, kunstværker og datidens hitmusik-soundtracks.

Kontakt Johnathan L. Wright på jwright@reviewjournal.com. Følg @ItsJLW på Twitter.